Описание
Паста Перфекто: Тайните на прясната паста и Карбонарата с шеф Филипов
👨🍳 Присъединете се към нашия нов кулинарен курс, воден от нашия любим шеф Тодоров и изключителния шеф Филипов, който е прекарал 2 години, усъвършенствайки своите умения в Италия! Под тяхно ръководство ще откриете тайните на автентичната италианска кухня и ще се научите да приготвяте прясна паста и два класически варианта на Карбонара, които ще ви накарат да се влюбите в изтънчените вкусове на Италия.
🌟 Научете се как да приготвяте:
1️⃣ Прясна паста – с шеф Тодоров ще усвоите основните тънконсти за замесването и разточването на пастата
2️⃣ Паста Класика – Ще приготвим вкусен доматен сос с риба тон, който ще добави наситен и богат вкус към нашата паста. Шеф Филипов ще ви покаже как прясната паста абсорбира сосовете по-добре, което прави ястието още по-неустоимо. 🍝
3️⃣ Два вида Карбонара – В този модул ще разгледаме две различни интерпретации на класическата Карбонара. Ще научите как да приготвите традиционната римска Карбонара с яйчени жълтъци и Пекорино Романо, както и една по-съвременна версия с добавени кулинарни изненади. Един интересен факт: Истинската Карбонара не съдържа сметана – кремообразната текстура идва от комбинацията на яйчни жълтъци и топлина! 🍳
🌟 Защо да изберете този курс?
- Ще усвоите изкуството на приготвянето на прясна паста с шеф Тодоров.
- Ще овладеете две различни, но еднакво вкусни версии на Карбонара, любимата паста на италианците, като се учите от опита на шеф Филипов.
- Ще работите под ръководството на шеф Филипов, който ще ви разкрие професионални техники, натрупани през двете години прекарани в Италия, както и с шеф Тодоров с професионален опит от Германия.
✨ Присъединете се към нас в Navi art & kitchen и се насладете на изкуството на италианската паста с шеф Филипов и шеф Тодоров!
⁂ В цената са включени 2 чаши вино и неограничено количество вода!
Отзиви
Все още няма отзиви.